ADD/ADHD drugs advarsel!

Om ADD/ADHD medisin.
Hvis du tar enten Ritalin, Concerta eller Adderall eller noe lignende så vil jeg anbefale alle å slutte å ta dem.
Grunnen er at denne medisinen faktisk er dop for hjernen og gjør faktisk livet ditt værre.

1) Det tar vekk kreativiteten din, som gjør at det blir vanskeligere å løse problemer og lage nye løsninger i livet.

2) Den gjør deg veldig usosial og stille eller dårlig i sosiale sammenhenger.

3) Det får humøret ditt til å være lav og ubetydelig. Det betyr at du ikke vil føle at følelsene gir mening for deg. Fordi enhver følelse er enten nede eller veldig lav, selv om du tror du føler deg lykkelig. Du vil aldri føle deg veldig lykkelig fordi du kanskje føler deg usikker og sosialt utilpass/pinlig (awkward). Og at du ikke er noe annet enn et problem for verden, noe som ikke stemmer i det hele tatt. Grunnen er at uten disse pillene så er du akkurat slik som alle andre, et menneske med menneskelige følelser. Du gjør feil og reiser deg opp igjen som alle andre (så lenge du ikke later som om du er noen andre). Og fordi alle burde akseptere hvem de er og at de ikke ER diagnosen. Diagnosen er ikke deg. Det er bare et navn som noen har funnet opp for å forskjelligjør folk sine egenskaper for noe de tror er et mental/psykologisk problem.
Tro meg, jeg har fått denne diagnosen (ADD) og etterpå Asperger syndrom og fant ut at alt var en løgn. Det er funnet på og eksisterer ikke. Asperger syndrom kan eksistere til en hviss grad, men bare når det er snakk om innen autisme-spekteret. Alle har noe autistisk med seg, men det avhenger av hvor mye og hvor lite om du blir innenfor en diagnose eller ikke. Hvis det er så mye at du ikke kan leve et vanlig liv i samfunnet, kan det være et problem. Men om det er mindre enn dette så ville det ikke ta mer enn at noen hjalp deg opp igjen til å få leve et ganske greit liv.

4) Den kan gjør deg depressiv senere og du kan også få diagnosen bipolar. Å være bipolar betyr at du får en slags depresjon som gjør at humøret ditt går opp og ned veldig plutselig. Du kan til og med bli veldig agressiv, trist eller sint veldig fort uten å ha noe særlig kontroll over det. Å lære seg å ta kontroll over det og prøve å gjøre det bedre vil være nødvendig. Eller man kan snakke om det og få råd fra noen som man stoler på, som ønsker å lytte til deg. Det er alltids en god løsning.

5) Hvis du har gått på ADD/ADHD pillen fra du var liten så vil du antageligvis ha problemer i sexlivet ditt også. Fordi da har du ikke utviklet den nødvendige nysgjerrigheten på dette området. Og du vil også ha et lavt humør som gjør at lysten ikke er så sterk som den burde være i ungdomstiden. Dette kan skape problemer senere. Hvis du vil ha det gøy og ikke bare være en som sender beibier til verden, så burde du stoppe umiddelbart med å ta disse ADD/ADHD tablettene. For hvis du fortsetter å ta dem så vil sexlivet ditt kanskje aldri bli et lykkelig et. Du vil kanskje aldri komme høyt nok til å oppnå det du vil eller det vil ta en evighet av tid før du endelig når fram.

Fakta er at å snakke med en psykolog eller noen du stoler på er mye mer til hjelp enn å ta noen «magiske» piller som sies å «redde» livet ditt. For det er ingen piller som gjør det. Ingen piller kan gjøre mirakler på disse psykologiske/ mentale tilfellene. Det kan kun SE bedre ut på utsiden og den kan feile og gjøre deg enda værre enn du var.

Fakta er at de fleste barn som blir gitt disse medisinene for ADD/ADHD faktisk er født sent på året. Når de kommer til skolen så har de hatt mindre tid til utvikling og har derfor ikke den samme erfaringen og lærdommen som de som er født tidligere på året. Lærere og foreldre oppdager dette og tror umiddelbart at det er noe galt med barna sine. Dermed går de til en doktor (eller noen andre) for å, til slutt, få en medisin som de ikke vet at ikke hjelper i det hele tatt. Nettopp fordi det er lett å tror at autoritetene alltid har rett, selv om de er mennesker de også og kan også gjøre mange feil. Ingen mennesker er feilfri.

Senere, når medisinene ikke ser ut til å virke, så er det mange som øker dosen og får et enda større problem senere. Fordi jo mer du tar, jo større skade vil det bli senere. Tro meg, du vil aldri angre med å (sakte) slutte å ta disse pillene. Det vil gjøre livet ditt mye rikere og lykkeligere.

 

Hvis du ikke tror meg, klikk og se på disse linkene:

Noen Konferanse-videoer som snakker om «Psychiatric Epidemic (Part 1/5):

 

Et medisinsk kart for ADD/ADHD medisin:
www.webmd.com/add-adhd/guide/a…

Jeg råder deg til å se på informasjonen om hva som kan gå galt. Og advarselen på bunnen, selv om de siste setningene om tryggheten til tablettene er en stor fet løgn. De har ikke bevist at de virker og de sier nå at fabrikken løy. De innrømmet at de hadde fortalt en løgn og funnet på alt for å få medisinen opp på markedet. Kriteriene er nemlig at det skal være bedre en placebo-effekten.

Legg igjen en kommentar