About Pikanotte

selfportrait_3_by_pikanotte-d6wl281

 

Hei. Jeg heter Berit og er født i Molde i 1991.

Jeg har gått på kunstfagskoler tatt kurs i kunst fra det første kurset startet da jeg var liten. Jeg har også tegnet og malt så lenge jeg kan huske, helt fra jeg første gang fikk holde i en blyant.

Jeg liker å male, tegne og lage kunst ut av det meste som går an å lage kunst ut av (iblant også søppelkunst). Jeg ser fram til å vise det jeg lager til og håper det er til glede for deg som ser på.

Gjerne gi litt konstruktiv kritikk om nødvendig. Det hadde vært hyggelig å få litt tilbakemelding på kunsten min.

Her har du to andre sider hvor jeg også legger ut kunst:

Deviantart ikon http://pikanotte.deviantart.com/

Tublr ikon http://pikanotte.tumblr.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Pikanotte.berit?fref=ts

Om du ønsker å ha en tryggere passordlagring hvor du kun trenger å huske på ett eneste passord anbefaler jeg å bruke LastPass. LastPass lagrer passordene dine trygt og du må logge deg inn på LastPass for å kunne se passordene dine. Dermed blir alle passordene trygt lagret og ingen kan stjele det. I tillegg til dette så kan du bestemme selv hvorvidt LastPass skal autofylle inn opplysningene under innlogging eller ikke.

LastPass url:

https://lastpass.com/f?7284106

Ha en fin dag!

 

For the English speaking People:

Sorry, this is in Norwegian. If you wanted it in English then you would have to click on one of the links below (Tumblr or deviantart). I decided that this site would be in Norwegian, but I do understand that not everyone can read it.

 

Kontakt: beritstjerna@gmail.com

Legg igjen en kommentar